Gerilim Sever: PSİKOLOJİ GERİLİM KİTAP YORUMU: WULF DORN PSİKİYATRİST

Bu Sitedeki Yazıların Tamamı Gerilim Severin Özgün Yazıları Olup İzinsiz Kopyalanamaz, Paylaşılamaz. İletişim İçin : kirserhan@gmail.com ve Twitter : @Sskngerilim

27 Nisan 2017 Perşembe

PSİKOLOJİ GERİLİM KİTAP YORUMU: WULF DORN PSİKİYATRİST

Psikolojik/Gerilim Kitap Yorumu

Selam Millet,

Nasıl gidiyor ? Bende işler yolunda :)

Bu yazımda yirmi yıl psikiyatri kliniğinde çalıştıktan sonra 2009 yılında yayınladığı ilk romanı "Psikiyatrist" ile Almanya'nın en çok satan gerilim yazarı olan ve yayınlandığı her ülkede kitapları çok satanlar listesine doğrudan giren Wulf Dorn'un, Ona bu başarının kapılarını açan ilk kitabı Psikiyatristi yorumlayacağım.




Önceliğimiz tanıtım yazısı.


"Kimseye inanma
Kendine bile güvenme
Gerçeği arama
Gerçek seni bulacak

“O GELDİĞİNDE, BENİ KORUYACAĞINA SÖZ VER!”

Şiddet mağduru bir kadın hasta, psikiyatrist Ellen Roth’un kâbusu haline gelir: Kara Adam tarafından izlendiğini iddia eden hasta, gizemli biçimde, iz bırakmadan ortadan kaybolur. Şimdi kendi hayatını da hastasınınkini de tehlikeye atan korkunç bir oyunun ortasındaki Dr Ellen Roth için hiç kimseye güvenemediği umutsuz bir savaş başlamıştır. Şeytani bir yapbozun parçalarını bir araya getirmeye çalışmaktan başka çaresi kalmayan genç psikiyatrist, korku, şiddet ve paranoyadan oluşan bu labirentte çıkış yolunu bulabilecek midir?"

Psikiyatr Ellen aynı zamanda meslektaşı olan erkek arkadaşını uzun ve teknolojiden uzak bir tatile yolcu ederken ona bir söz verir. O gelene kadar ismini bile henüz bilemedikleri, şiddet mağduru ve "Kara Adam"dan ölesiye korkan bayan hastasıyla yakından ilgilenecektir.

Başlarda kadınla konuşabilmek adına ufak adımlar atabilen Ellen, kadının kaçırılması ile bir anda kendini de hedef alan bir komplonun içinde bulur. Kurtuluşunun hastasını Psikopatın ellerinden kurtarmaktan geçtiğini anlayan Ellen bu canice oyununda yerini alır.

Yazarımız yıllarını psikiyatri kliniğinde çalışmaya verdiğinden olsa gerek zihnimizin, ruhumuzun en karanlık sırlarını açığa çıkarmakta son derece usta. Tahmin edilemeyen bir sonla tam anlamıyla ters köşe yapıyor okuyucularını.

Puanım : 8/10 


Okuyun, okutun arkadaşlar dahice bir psikolojik gerilim.

Blogumdaki diğer psikolojik gerilim türünde kitapların yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni bir psikoloji/gerilim kitap yorumunda buluşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın.

Herkese bol okumalı günler efenim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder