Gerilim Sever: GERİLİM KİTAP YORUMU: GIULIO GALLI ISSIZ ADA

Bu Sitedeki Yazıların Tamamı Gerilim Severin Özgün Yazıları Olup İzinsiz Kopyalanamaz, Paylaşılamaz. İletişim İçin : kirserhan@gmail.com ve Twitter : @Sskngerilim

2 Mayıs 2017 Salı

GERİLİM KİTAP YORUMU: GIULIO GALLI ISSIZ ADA

Selam Arkadaşlar,

Yeni bir gerilim kitap yorumuna daha hoşgeldiniz.

Bu sefer sizlere ülkemiz de ilk kitabı yayınlanan Guiulio Galli'nin "Issız Ada" Kitabını yorumlamak istiyorum.

Gerilim Kitap Yorumu

Öncelikle kitabımızın tanıtım yazısı.



Sıradan yaşamlarından sıkılan bu insanlar, hayatlarına biraz renk katmak ve sonundaki büyük ödülü elde etmek için bir yarışmaya katılırlar.



Ne olduğunu tam olarak bilemedikleri bu yarışma, büyük bir gizlilikle hazırlanmaktadır. Issız bir adaya götürüldüklerinde ise yarışmanın şok edici kurallarıyla tanışırlar: Adadaki bu on kişiden biri acımasız bir katildir ve bu katilin amacı adada geçen her gün bir yarışmacının hayatına son vererek büyük ödüle ulaşmaktır. Yarışmacıların bu ıssız adadan kurtulmaları için katili bulup yok etmeleri gerekmektedir. Bu dokuz kişinin katilin keskin zekâsı karşısında başarıya ulaşıp ulaşamayacaklarını okuyacağınız bu kitabı aklınızdan çıkaramayacaksınız.

Sıradan yaşamlarında sıkılan on kişi Survivor benzeri bir show programına katılmak üzere ıssız bir adaya getirilirler. Adaya geldikleri gün kendilerini karşılayan "Dış Ses" onlara büyük ödülü açıklar. "Kendi Hayatları".

Aralarından biri katildir ve her gün bir kişi ölecektir. Kendi içlerinde gruplara ayrılan yarışmacılar hayatları pahasına bir yarışa başlarlar. Katil kim ?

Sürükleyici, hızlı okunan, insanı merakta bırakan bir kitap olmuş. Sonuna kadar katilin kim olduğunu bulamadım.

Ancak konusu özgün değil!! Agatha Christie'nin "On Küçük Zenci" kitabından yazarımız oldukça esinlenmiş. Hatta konu birebir aynı diyebilirim. Sadece yazar günümüz teknolojileri ile güncellemiş "On Küçük Zenci" yi.

Okunabilir mi ? Okunur. Ama yazar bildiğiniz kopya çekmiş. :))

Puanım : 5/10 


Sürükleyici ancak alıntı olması nedeniyle puanım 5.

Yeni bir gerilim kitap yorumunda buluşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın.

Blogumdaki diğer gerilim kitaplarına ait yorumlara buradan ulaşabilirsiniz.

Herkese "Özgün" Kitaplı, Bol okumalı günler efenim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder